Krapselrock

14:00 - 14:45  Charlie Bit My Finger

Charlie Bit My Finger is een 5-delige party punkrock band met vele melodieuze riffs, straight-forward drums en clean vocals. Je kan ze vergelijken met de soundtracks van de American Pie-films, maar ook evengoed met bands als Bouncing Souls, Millencollin, Pulley,...
In februari 2011 opgericht en vanaf die dag in stijgende lijn, begonnen met optredens in plaatselijke jeugdhuizen, in binnen- en buitenland, maar ook op kleinere (en grotere) festivals.

15:30 - 16:15  The Fonomatics

The Fonomatics started in 2015 playing fifties, sixties, seventies,... "Twisted" rock and roll , bop, stroll , they play it all ! Wild rock and roll sensation straight from East Flanderz !!

17:00 - 17:45  Woozy Trooper

Woozy Trooper is een rock coverband met Malderse roots. Deze Deze ex-chiro leden hebben een band opgericht met een passie voor het brengen van alle soorten genres. Zij nemen je mee langs een een tocht van bekende en minder bekende songs. Mis dit niet!

18:30 - 20:00   The Fake Band & Dizzy Fingers

THE FAKE BAND & DIZZY FINGERS hebben al een paar keer samen op het het podium gestaan. Vraag maar aan de mensen die er toen bij waren hoe fantastisch dit geweest was. Maar onze vereniging heeft deze toppers samen kunnen strikken en voor ons willen ze dit met alle plezier nogmaals over doen. Gewoon genieten...

20u45 - 22:00 Bluethrill

Blue Thrill
In het najaar van 2006 leerde Benjamin, Danny kennen. Danny speelde op dat moment in een coverband die dringend een nieuwe sologitarist zocht. Ondanks dat Benjamin toestemde om mee te spelen met Danny, speelde hij echter zelf ook in een andere coverband samen met zijn tweelingbroer Matthias die de drums speelde. De gebroeders stelden voor om de muzikale talenten van de twee bands bij elkaar te brengen en iets nieuws te proberen.

Intermezzo's Franky Du Mongh

Tussen de optredens door zorgt Franky Du Mongh voor de bijhorende opvulling zodat u volledig kan blijven genieten van muziek terwijl de bands zich klaarmaken voor het beste van zichzelf te geven. Met een sterke live-reputatie en een rijk muzikaal verleden heeft Franky het wel degelijk mee. Franky Du Mongh speelde begin jaren 80 o.a. met De Piotto's en nam in '88 een live-plaat op met het jazz-combo As You Like It. Ondertussen werd door Franky Du Mongh en Luc De Clus de ’DIZZY FINGERS’ opgericht die ook spelen op onze Krapselrock.

Scroll to top
X