Programma vrijdag 14 september

19:00 - 20:30  Streekbieravond

Iedereen welkom op onze streekbieravond. Wij bieden u het beste van de streek en daarbuiten. Met primeurs en oude bekenden.Onze deuren gaan open vanaf 19u en wees gerust we staan voor u klaar ! Vergeet ook niet te proeven van onze huisgemaakte bierplank !

20:30 - 23:30  De Helaasheid der Zingen

De Helaasheid der Zingen is een bende muzikanten die je een onvergetelijke ervaring bezorgt. Het repertoire bestaat uit een bonte verzameling van evergreens, liedjes die iedereen kent, ongeacht de leeftijd. De nonkels creëren daarmee een 'café chantant' waarbij het publiek tekstboekjes krijgt en meegesleurd wordt in de ambiance. Soms met nog wat schroom bij aanvang misschien, maar nadien staat de hele keet gegarandeerd op zijn kop terwijl er ook geregeld een danske geplaceerd wordt! Deze 7-koppige liveband bestaat uit nonkel Eric, nonkel Dirk, nonkel Rudy, nonkel Kris, nonkel Etienne, nonkel Willy, en nonkel Geert en soms nog wat andere familie ... al wie goed onder invloed is!

23:30 - ... Café 't nagenieterke

Blijf gerust hangen, wij blijven ook nog. Geniet nog even van de vorige uren. Praat nog wat bij, drink nog een lekker biertje en misschien kan een hapje van onze geweldige huisgemaakte bierplank u nog wel bekoren. We hebben alles in huis om een mens gelukkig te maken! Santé!