Programma zaterdag 15 september

09:00 - 13:00  Tweedehandbeurs

Tijdens de jubileumfeesten van fanfare Concordia organiseren Gezinsbond en KWB Malderen voor de eerste keer een tweedehandsbeurs. Verkoop van baby- en kinderspullen, speelgoed, kinderboeken, spellen, verzamelingen, sport... Iedereen kan aan deze verkoop deelnemen, je mag echter geen handelaar zijn, enkel particulieren kunnen deelnemen. De opbrengst van de verkochte artikelen is volledig voor jou als verkoper. Inschrijven kan via te klikken op "Ik schrijf mij in".

10:00 - 12:00  Opendeurdag Instapfanfare

Speel je een fanfare instrument of wil je dit graag leren? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze opendeurdag. De leraars en muzikanten geven je graag een rondleiding in onze klaslokalen. Wil je al even proeven van het bespelen van een instrument of wil je meer informatie weten? Kom dan gerust is langs. Vanaf 6 jaar kan je bij ons al starten met muziekinitiatie en notenleer.

13:00 - 14:30 Geo-Cachingtocht

Geo-caching is een wereldwijd spel, waarbij je gebruik maakt van een gps of smartphone om ergens ter wereld een zogenaamde schat of cache te gaan zoeken. Onze tocht is in elkaar gestoken door ervaren geo-cachers en laat toe kennis te maken met de term geo-caching maar eveneens voor de ervaren zoekers is dit een aanrader. Je krijgt bij ons een wandel- (fiets-) gps of je neemt deel via je smartphone.

Tussen 13u en 14u30 kan je in onze feesttent vertrekken om te voet of met de fiets de tocht te starten. Duurtijd te voet is ongeveer 2u30 en met de fiets ongeveer 1u30. Aankomst is terug in de feesttent waar je nog kan genieten van allerlei optredens.

Wil je inschrijven?
Hier vind je ons online inschrijfformulier:
https://www.concordiamalderen.be/inschrijfformulier-geo-caching/

Of een mailtje naar:
jubileumfeesten@concordiamalderen.be

De kostprijs van dit alles is 1,50 per persoon en een groep is best maar met maximum 5 personen.

Graag inschrijven voor 3 september !!!
(Zo weten we hoeveel gps toestellen we moeten voorzien en ben je zeker dat er 1 klaar ligt.)

 

14:00 - 22:30 Krapselrock

Woehoe! Ons eerste echte mini-festival! Wij hebben voor deze editie een programma samen gesteld waarbij jong en oud dit zeker zal smaken. Alle optredens gaan door in een grote tent achter onze zaal. U komt toch ook!!!
Klik hier voor de line-up.

22:30 - ...  Krapselfuif

Onze "Krapselfuif" is de afsluiter van ons festival "Krapselrock" op zaterdag 15 september 2018. DJ Daddy Cool brings you Music with Balls, up-tempo in the mix! Your party DJ of the next generation! Born in the 60's, grew up in the 70's, started DJ’ing in the 80's! Een setje 70, 80, 90 of 2000? Geen probleem! Daddy Cool zorgt voor de ideale after party met een mix van ambi en foute muziek!