Instapfanfare

Muziekinitiatie

Deze nieuwe les wordt vanaf 3 september 2022 opgestart door onze eigen jeugdraad. Hierbij zijn alle kindjes vanaf de leeftijd van 6-8 jaar welkom.
Je zet spelenderwijs de eerste stappen in de wondere muziekwereld. zo leer je je eerste nootjes, knutsel je zelf een fantastisch instrument en maak je kennis met tal van instrumenten. Maar hierboven op plannen we ook concertjes samen met jeugdfanfare in.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 0 euro per schooljaar voor zowel de lessen als het lesmateriaal. Tijdens het eerste jaar krijgen onze leerlingen enkel notenleer, die lessen gaan door in onze eigen lokalen op zaterdag voormiddag, van 9 tot 10 uur.

Na een jaartje notenleer, mogen de kinderen hun instrument uitkiezen.
Er is ruime keuze uit instrumenten van koperblazers tot houtblazers en slagwerk.

Heeft dit jouw muzikaal hart ook op hol laten slagen?
Klik op de link hieronder en schrijf je dan in!
Muziekinitiatie

Jeugdfanfare Concordia

Als ze de noten en het instrument onder de knie hebben, komen de Concordiaantjes ook elke vrijdagavond van 20u30 tot 21u30uur naar onze supertoffe repetitie onder leiding van Paulien Vereecken. Deze repetitie gaat door in onze zaal Concordia. Daar leren de jonge muzikanten samen spelen met anderen.

We organiseren ook tal van leuke activiteiten en uitstappen doorheen het jaar. Zo gaan we graag eens op repetitieweekend, organiseren we een groot themaconcert, nemen we deel aan concerten met andere jeugdfanfares of gaan we naar een pretpark. Concordia staat voor het beleven en creëren van muziek, dit met een toffe compagnie van vrienden. En uiteindelijk zien we onze jonge muzikanten graag doorgroeien naar de ‘grote fanfare’.